Orange Business sponsor på CIO Data & AI

Vi ses väl på CIO Data & AI Summit i september?

Den 26 september träffar du Orange Business på CIO Data & AI summit på Clarion Hotel. Ett heldagsevent med fokus på utmaningarna och möjligheterna med automatiseringstekniker av IT. 

Träffa experterna, kollegorna i branschen och bli inspirerad av intressanta presentationer. Missa inte Orange Business på scenen där vi pratar med Nacka Kommun om deras digitaliseringsresa där man verkligen utnyttjar modern teknologi. Vi finns även på plats i utställningen och tar gärna en diskussion om vilka möjligheter och utmaningar din verksamhet ser i den dagliga verksamheten och inför framtiden. 

Lyssna till Orange Business Breakout-pass "Nacka digitaliserar och robotiserar för ökad välfärd". Här kommer Nacka Kommuns digitaliseringschef, Brita Molavi Rösblad att dela med sig av sina erfarenheter från kommunens digitaliseringsresa.

Läs mer här

Talare

bil1

 

  bil2

 

 

Brita Rösblad

 

Pierre Sundgren

 

 

Digitaliseringschef på Nacka kommun

 

  Sales Director på Orange Business  

Brita Rösblad är digitaliseringschef på Nacka kommun som är en av Sveriges större tillväxtkommuner och nu 2023 nominerad till årets digitaliseringskommun. Brita har under hela sin yrkesbana arbetat med IT- och digitaliseringsfrågor; Inom både offentlig och privat sektor, bl.a. på Microsoft. Som digitaliseringschef på Nacka ansvarar hon för den gemensamma IT-plattformen och för att möjliggöra digitalisering hos kommunens alla verksamheter.

 

Pierre Sundgren är Sales Director för enheten Digital Services inom Orange Business Sverige. Han har mångårig internationell erfarenhet av IT och försäljning med fokus på molntjänster, innovation och digital transformation med hjälp av Data och AI. Pierres målsättning är att driva affärsvärden med hjälp av teknik och digitalisering och att hjälpa kunder skapa datadrivna organisationer och öka innovationskraften med hjälp av Cloud.